Analýza Domácí Dres PSG 2018-19

Před třemi měsíci odhalila v Paříži Saint-Germain v domácí sezoně 2018-19 sezónu nové domácí dresy, které se drží tradice a nový dres se vyznačuje dlouhotrvajícím červeným a modrým dvoubarevným tvarem, který si oblíbili fanoušci .

Fotbalové Dresy PSG levně je spárován s modrými šortky a kuličkami a ponožky jsou vyzdobeny červenými pruhy vykládanými bílými okraji, aby bylo zajištěno, že tradiční tři barvy klubu budou plně zobrazeny od hlavy až k patě. Dres je vybaven vysoce výkonnými pletenými látkami vybavenými nejmodernější technologií Vaporknit, která zvyšuje rychlost díky výkonu i estetice. Zřetelná síťovina v hrudi a zádech je přesně vykreslena na základě údajů o horečce a potu, které poskytují optimální prodyšnost.

Fanoušci v Paříži Saint-Germain jsou jedním z nejfanatických fanoušků v Evropě a tato silná funkce nám umožňuje provést některé nové změny tradičních červených pruhů. Jedná se o velmi nový a jedinečný způsob, jak identifikovat svůj dres jakmile to uvidíte.

Klub Paríž Saint-Germain má bohatou tradici a na tomto dresu se kondenzuje fanoušci a hráči. Věřím, že mnoho fanoušků PSG bude kupovat Dětský dres PSG 18/19 jako dárek pro děti.

Tkané červené a bílé dvoutónové proužky jsou zakryty za elegantním límcem a hrdě představují zlaté lilie, které jsou odvozeny z odznaků klubu a jsou symbolem klubu a dokonce i celé Paříže. Celkově tento design Levné fotbalové dresy je perfektní a určitě bude milován fanoušky.