Barcelona zahajuje Alternativní Dres 2017-18 sezónu

Barcelona FC zahájila třetí fotbalovou košili pro sezónu 2017-18 před šesti dny, odhalila tým, že se pustil do nové sezóny cesty po Evropě.

Poprvé v historii jménem nejvyspělejší inovační technologie Nike AeroSwift Nike je v družstvu druhého pryčového dresu použita oslnivá kamuflážní vzhled s jasným oranžovým detailem, který přináší nádhernou moderní krásu.

Jsme hrdí na to, že doporučujeme tyto levné Fotbalové Dres Barceloně, inspirace pochází z města Barcelony a kultury, inovační design to vypadá tak atraktivně!

Dres má moderní kulatý výstřih, vyrobený unikátním řemeslným oslnivým maskovacím vzorem v celém těle, zvýšeným komfortem a prodyšností, přinášejícím mimořádný chlad, hrudník plochý a bezešvý silikonový síťový strukturovaný týmový štítek Snížené tření na hrudi.

Podél krku krku pod oranžovou stuhou do textury mozaikového stylu se stejná struktura skrývá i v designu kamuflážního hrudníku, který ukazuje přehnaný a jedinečný architektonický styl Barcelony. Když je hráč v pohybu, strana dresu a šortky může poskytnout velkou permeabilitu, ale také vyrazila dno oranžového designu. Pokud všichni děti narozeniny přichází, můžete koupit Dětské fotbalové dresy Barceloně, aby jim jako dárek k narozeninám, musí to být velmi dobrý dárek!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*