Dres Atletico Madrid 2017-18 oficiálně oznámil

Atletico Madrid klub před půl měsíce oficiálně zahájil tým 2017-18 sezóny nové domácí a pryč dresy. Nové dresy v kombinaci s klasickými a madridskými reprezentanty, moderní technologie, která pomáhá sportovcům nosit levné fotbalové dresy ve hře, aby odstranily rušení a soustředily se na hru.

Atletico Madrid domácí dres má elegantní sportovní V-krk, límec má malou španělskou vlajku. Pozdě na konci klubu zahájil nový odznak nejprve se objevil v nové košili na hrudi, ploché a bezešvé silikonové síťové struktury materiál ke snížení tření způsobené hrudníku. Všechny červené rukávy s technologií Nike AeroSwift, které se vyznačují velmi odlišným rozdílem před a po dvou detailech struktury a zároveň posilují obrys ramen.

Nová sezóna klubového dresu na zlato, zdobená modrými detaily, stejné tričko s technologií Nike AeroSwift, hrudník unikátním procesem tkaný z geometrické struktury může zvýšit pohodlí a propustnost, dno malé filmové sítě Oblast také přináší extra chladný pocit.

Jersey design bude šetrný k životnímu prostředí v první řadě s recyklovaným polyesterovým výrobním dresem současně, ale také zajistit, aby dres s neporovnatelnými výkonnostními výhodami a dopad na životní prostředí menší. Koupit  fotbalové dres Atletico Madrid oslavit příchod nové sezóny!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*