Ozile na Manchester United může znovu ozdobit slávu evropského asistenta krále

Podle zpráv z médií bude Ozil nebo v zimním období převeden na 30 milionů liber za vstup do Manchesteru United. Ozil je již dlouho kritizován za jeho účinnost u Arsenalu. Kdyby se připojil k Červeným ďáblům, mohl by znovu získat slávu evropských asistentů? Dětské Fotbalové Dresy Arsenal, protože Ozil je skvělý výkon byl velmi horký!

Ozil vystřelil během tepla v Realu Madrid, pod rukama Mourinho, vytvořil 17 asistencí v jednom zázračném zázraku a na základě smysluplného výkonu vyhrál evropskou asistu v jednom úderu. Mnoho lidí říká, že Jose Mourinho hraje konzervativce, rád dává trenér a tak dále, ale pokud se tato schopnost Mourinho jen tak nestane, rozhodně se nestane nejžhavější špičkou v Evropě. Mourinho není ve skutečnosti tvrdohlavý, vyhrál 100 bodů a 121 gólů v sezóně Real Madrid, aby vytvořil rekordní a rekordní rekordy.

To také ukazuje, že Jose Mourinho je dobrý při používání Ozil, schopný hrát svůj oblíbený krásný fotbal. Když Ozil hrál v Arsenalu, byl kritizován vnějším světem, mnoho lidí ho kritizovalo příliš váza, styl a tak měkké. Pro Wengerho nechtěl, aby Ozil hrál jako umělec, ale také chtěl, aby byl těžký na obranném konci a tvrdý chlap, ale nebyla to Ozilova práce.

Takže vidíme různé výkony Ozilla v Německu a Arsenalu. Ozil je vždy kritizován Arsenalem v Německu, je to dobře zasloužený mozek týmu. Arsenal záložník týmu nedostatek tvrdosti, musel nechat Ozil není dobré na jejich vlastní transformaci. Na zádech německého týmu plného tvrdosti, Ozil nemusí sdílet jinou práci, kopat nádherný fotbal může být. Kupte Fotbalové Dresy pro děti a přání Ozil má jasnou budoucnost!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*