Recenze Real Madrid Domácí Dres a Venkovní Dres 2018-19

Real Madrid 2018-19 sezóny domácí a pryč dresy, jednoduchý a odvážný design pokračuje klasická dresová tradice Real Madrid, nová bílá barva Fotbalové Dresy Levně je jednoduchý upgrade založený na ikonické tradiční design. Nový výstřih obsahuje vlastní tlačítko s vyraženým slovem „Real Madrid“, které dodává do dresu zdokonalený a moderní pocit.

Inspirován klasikou a integrovaným do inovativního designu, je dres nejen vhodný pro stadion, ale i pro street wear. Dálkový dres udržuje tmavé barevné schéma a vyznačuje se jedinečným stylem a trvanlivostí – kombinuje odolnost a styl ulice s jedinečným dvoutónovým modrým pruhem se systémem Tech Onix.

Logo Realu Madrid bylo také reimagined na základě Tech Onix. Na rozdíl od domácího dresu použije dresový tričko namísto struktury knoflíku design V-krku.

Real Madrid 2018-1920 domácí a dresové dresy, respektující klasický design a vstřikování inovačních prvků, pokračují v propagaci budoucnosti fotbalového designu. Nový domácí a dresový trik Real Madrid je skvělým příkladem, protože design nového dresu zdědí klasické prvky kultového historického dresu Real Madrid a představuje nové prvky designu. Například nová výstřihová struktura domácího dresu a Tech Onix na dresu dávají dresu pocit svěžesti a modernosti. Kupte si Fotbalové Dresy Real Madrid levně, abyste ji požehnali, abyste dosáhli ještě větších úspěchů v nové sezóně!