Atletico Madrid nedokázal Gletzmanovi udržet příští léto

V poslední době se budoucí směr Gretzmanu znovu promíchá v médiích. Byly zprávy z médií, že Gletzman se může v příštím létě připojit k Manchesteru. Španělská média uvedla, že Barcelona je stále nejbližším mřížovým klubem. Bez ohledu na to, jak si letní francouzský top střelec zvolí, nebude Atletico Madrid schopen udržet Gleizman zpět. Glitz muž, který nosí Fotbalové Dresy pro děti hrát za Atletico Madrid, se zdá být příliš mnoho!

Přestože Atlético Madrid a Gletszmann nehráli stejně jako v minulé sezóně, zůstanou v Atletico Madrid nejen v budoucnu, ale i v budoucnu budou soutěžit o La Liga a Ligu mistrů, ale zůstávají týmovým hráčem číslo jedna. Ale Gretzman se nakonec rozhodl opustit Atletico Madrid, důvodem je stále naděje soutěžit o osobní čest v budoucnu.

Ronaldo vyhrál svůj pátý Zlatý glóbus v Paříži ve Francii a Gretzman je na seznamu jen osmnáctý. To zřejmě z něj dělá psychologicky nesnesitelné. Gletzman věděl, že ačkoli Atlético Madrid byl na hřišti, mohl soutěžit s superbohatými jako Real Madrid a Barcelona. Ale na místě, Atletico Madrid stále zaostává za svým vlivem a obchodními operacemi. Pokud chcete získat takový osobní Zlatý glóbus nejvyšší čest, musí opustit tým gigantů Atletico Madrid. Koupit Dětské Fotbalové Dresy Griezmann, abychom podpořili jeho transfer do Barcelony nebo Manchester United!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*