Asensio skóroval dvakrát jako spasitel Realu Madrid

Tato sezóna, konec druhého kola španělské ligy všechny soutěže, Real Madrid doma Valencia2 než 2 remíza, nová sezóna, vítězství turnaje rekord je konec Real Madrid zlomil 21-rok-starý Asensio, pomozte týmu na poslední chvíli udržet si remízu. Koupit levné fotbalové dresy na oslavu turnaje La Liga v poslední sezoně!

Zpět na domácí hru, Real Madrid od zaměstnanců tulák, kromě Ronaldo a Ramos jsou pozastaveny kvůli nepřítomnosti soutěže, tým hlavní obrance Varane také kvůli zranění bez tohoto boje. Ačkoli Real Madrid doma proti Valencii byl 9 po sobě jdoucích let bez povšimnutí, ale tvář úhledné sestavy, Galaxy válečné lodě nebyly příliš levné.

Po startu hry se útok Real Madrid hlavně kolem Asensio a on neměl žít na důvěře svých spoluhráčů v prvních deseti minutách, aby pomohl týmu učinit vedení, ale netrval dlouho, o 8 minut později, Valencii k vážení skóre. Po bojích Valencia postupně ovládá hru, cíl Kondogbia jednou nechal Valencii vidět naději na výhru na silnici, klíčovou chvíli k ukládání Realu Madrid v krizi nebo Asensio, je to konec konce rekordu přímo Koule pomohla Tým vyhraje remízu. Pojďme si koupit Dětské fotbalové dresy Real Madrid na oslavu narození nové fotbalové hvězdy Real Madrid!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*