Real Madrid ho chce podepsat v Mbappe ve věku 14 let

Real Madrid ho chce podepsat v Mbappe ve věku 14 let

Mbappe jako první hrál francouzský národní tým v nedávném přátelském zápase a hrál dobře ve hře, aby pomohl francouzskému týmu 3-2 proti Anglii. Po skončení hry se téma budoucnosti Mbappe znovu stane centrem pozornosti médií.

Mbappe pro svou vlastní budoucnost připouští, že se o něj zajímá Real Madrid. „Real Madrid se vždycky velice zajímal o zavedení mě, když mi bylo pouhých 14 let, Real Madrid by mě chtěl podepsat.“ Pozice Mbappe také potvrdila, že Zizuovy předchozí poznámky, Zidane opakovaně říkaly, Mbappe byl velmi blízko ke vstupu do Realu Madrid dříve. Mluví o tom, že Mbappe stále hraje v Monaku a zdá se, že Real Madrid platí obrovský transferový poplatek, jinak je těžké získat budoucí hvězdu.

Mbappe však uvedl, že jeho smlouva vyprší v roce 2019, 18letá francouzská hvězda je stále Monakovým lidem. Právě v této sezoně Mbappe pro Monako v turnaji získal 26 gólů, hrom je Sheng. Mbappe budoucí kariéra bude jistě velmi brilantní, ať se těšíme! Koupit Fotbalové dres Real Madrid pro podporu převod Mbappe je řešení!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*