Barcelona domácí dres 2017/18 Recenze

Barcelona klub oficiálně zahájil tým 2017-18 sezóny nový domácí dres, plný moderní atmosféry, může také pomoci sportovci ve hře k odstranění rušení, zaměření na hru. Nyní koupit levné fotbalové dresy, aby si užívali zábavu fotbalu!

Barcelona klubová hvězda Neymar Jr mluvila o tom, že poprvé nosí barcelonský nový dres, cítil, že je na barcelonské košili velmi pyšný a plný očekávání pro novou sezónu, ať už z vizuálního nebo pocitu, je to naprosto nazýváno Je Moderní dres!

Nike fotbalové trendy v kombinaci s barokní klubovou slavnou červenou a modrou tradicí, tmavě modrý dres na přední straně, postupně oslabený na obou stranách červených pruhů za účelem vytvoření nových vizuálních efektů. Obrysový design s technologií Nike AeroSwift, který ukazuje před a po dvou detailech struktury velmi odlišný vzhled a zároveň posiluje obrys ramen. Hrudník plochý a bezešvý silikonový síťový strukturovaný týmový symbol, který snižuje tření způsobené hrudníkem. Koupit fotbalové dresy Barcelona na podporu tohoto skvělého týmu!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*