Rooney rozloučil Manchester United

Everton oficiálně oznámil Rooney připojit se Anglie generace hvězda skončil jeho 13 let v Manchesteru United let. Následně Rooney v osobním social network učinil veřejný dopis říci Manchester United, rétoriku, odhalování a nevděčná. Rooney vyjádřil poděkování fanouškům, a to díky Manchester United. Položme na levné fotbalové dresy vyjádřit podporu Rooney!

Rooney uvedl v otevřeném dopise: „Rád bych poděkoval všem, vůbec v club.Thank nadřízeného podporu pro mě v průběhu let, poděkoval všem trenérům jsem pracoval s, poděkovat zaměstnancům klubu a moji kolegové konečně mám poděkoval fanouškům skvělé, děkuji za bojuje za vás, a to díky všechny dobré vzpomínky na všechny ty roky. 7 díky srdci Rooney srdci Manchester United.

Pro Rooneyho odchodu Manchester United trenér Joese Mourinho je také velmi smutné. „Každý ví, že jsem se vždy rád Rooney, který je vzorem pro profesionální hráče, kteří nemohou být odepřen v historii Manchesteru United.When Říká, že chce jít zpět na Evertonu, nemohu ho zastavit. „Bude vždy pamatovat své zkušenosti, speciální a zaplatit. Doufám, že se s jeho budoucí štěstí.

Od svého nástupu do Manchester United, Rooney učinil obrovský přínos pro tým. Nikdo ho zapomenout pro tým věnovaný těm klasických momentů, jako je první výstavě, když hattrick a Manchester City derby, když báječný háček. Po konzultaci, my souhlasil, že jeho návrat na žádost Evertonu. jsem jménem Manchester United klubu a všechny fanoušky Manchesteru United Rooney požehná budoucí kariéru po větru.

Manchester United úředník v sociální síti na mapě vyslat Rooney a s textem :! Goodbye, legenda Manchester United fanoušci dozvěděli, že Rooney opustil zprávy po vyjádření nálady mají koupit Fotbalové Dresy Manchester United vyjádřit. Rooney zděšení!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*