Stručné představení Domácí Dres PSG 2017-18

PSG FC před nějakým časem oficiálně zahájil tým 2017-18 sezóny nový domácí dres, klasické barvy a Nike fotbalový výkon s kombinací inovací, ztělesňuje základní hodnoty klubu. Druhá generace parních dresů nadále využívá moderní módní interpretaci klubové tradice, košili používané pokročilou inovativní technologií Nike AeroSwift, která pomáhá sportovcům vkládat levné fotbalové dresy do hry, aby odstranily rušení a soustředily se na hru.

PSG útočník Edinson Cavani řekl: „Uvolnění nových dresů pro klub je vždy důležitým momentem, dresy pro hráče a příznivce jsou velmi důležité, protože reprezentuje naši identitu, zejména v naší dlouhé historii domova – – byl jsem příliš pozdě na to Hrát nový dres a jít do historie červené a modré a pokračovat v realizaci ambice klubu v příští sezóně.

Trendový design kombinuje slavné modré, červené a bílé kluby PSG, které představují základní hodnoty Grandeur, Respect a Passion. Červený proužek ve středu dresu je tvořen řadou jemných vzorků ve tvaru písmene V, které se táhnou od límce ke dnu. Nyní jděte do našeho profesionálního fotbalového obchodu, kde si koupíte Fotbalové Dresy PSG a podpoříte Edinson Cavani!

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*